از سال 1319

درباره عقاب

تاریخچه

شرکت حلوای عقاب در سال 1319 توسط مرحوم سید جلیل ناصری پایه گذاری گردید و در ابتدا فعالیت خود را در زمینه تولید حلوا در یک کارگاه کوچک در محله پاچنار تهران آغاز نمود. پس از رشد و توسعه در طی سال‌های متمادی، کارخانه حلوای عقاب به شهرستان شهریار واقع در غرب استان تهران انتقال یافت. در سال 1378 هجری شمسی همزمان با استقرار سیستم مدیریت کیفیت ISO9001و شکل گیری واحد‌‌‌های مختلف، مراحل پیشرفت و توسعه مجموعه عقاب از جمله تنوع محصولات، توسعه فیزیکی، پیشرفت تکنولوژیکی و گسترش خدمات آزمایشگاهی وکنترل کیفیت وارد مرحله جدیدی گردید و بخش های مختلف ازجمله سالن‌‌‌های تولید با فضایی بیش از 5000 مترمربع و انبارها با فضای بیش از 3700 مترمربع ایجاد شد. همچنین کارخانه دوم عقاب در شهرستان دزفول در استان خوزستان با هدف توسعه زیرساخت کسب و کار راه‌اندازی گردید.
هم‌اکنون شرکت حلوای عقاب به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو صنایع غذایی در ایران مطرح است و در کنار کارکنانی توانمند، خلاق و متخصص برای رضایت هرچه بیشتر شما تلاش می‌کند.

درباره عقاب

شرکت حلوای عقاب به‌عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین شرکت تولید‌کننده محصولات بر پایه کنجد در ایران شناخته می‌شود. این شرکت از سال 1319 با تولید محصول حلوا در محله پاچنار تهران آغاز به کار کرد. به پشتوانه تلاش و تجربیات طولانی مدت خود در زمینه تولید محصولات سلامت محور همراه با توسعه زیر ساخت‌های تولیدی خود، امروزه حلوای عقاب یک برند شناخته شده ملی محسوب می‌گردد.

شرکت حلوای عقاب الگویی مناسب از رعایت اصول حرفه‌ای بر اساس استاندارد‌های مهم بین‌المللی (همانند IFS) را برای حصول اطمینان از برآورده‌سازی نیاز‌ها و انتظارات گروه‌های ذینفع را مد نظر قرار داده است.

در حال حاضر محصولات شرکت در گروه‌های حلوا، کنجد، کنجد بار، روغن، سس، ارده، کرم کنجد، کره بادام‌زمینی در ایران و بیش از 30 کشور جهان عرضه و به مصرف می‌رسد.

افتخارات شرکت حلوای عقاب

حلوای عقاب را در اینستاگرام دنبال کنید